Home Forums Taalkwesties en -weetjes Nokia smartphone gebruiksaanwijzing

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #5435 Reageer
  Rautaruukki

   .
   .
   Nokia smartphone gebruiksaanwijzing >> Download / Online Lezen Nokia smartphone gebruiksaanwijzing
   .
   .
   .
   Name: Nokia smartphone gebruiksaanwijzing.pdf
   Author: Rautaruukki Christensen
   Pages: 244
   Languages: EN, FR, DE, IT, ES, PT, NL and others
   File size: 9406 Kb
   Upload Date: 23-10-2022
   Last checked: 12 Minutes ago
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   Hoe bel je met een Nokia? Een oproep plaatsen Typ een nummer of tik op group en selecteer het contact dat u wilt bellen. Tik op phone. Als er een tweede simkaart is geplaatst, tikt u op het bijbehorende pictogram om een oproep te plaatsen vanaf een specifieke simkaart.
   Waar vind ik instellingen op Nokia? Selecteer Menu > > Systeem . 1 Gespreksinst. , inclusief doorschakelen, voicemailnummer en kosteninstellingen.
   Handleidingen voor de categorie Nokia Mobiele telefoons. Vind jouw specifieke model en download de handleiding of bekijk de veelgestelde vragen.
   Bekijk en download gratis uw Nokia Smartphone handleiding. Of stel een vraag aan een andere Nokia Smartphone productbezitter.
   De gebruikershandleiding op het apparaat gebruiken. 18. Nokia Ovi Suite installeren op uw pc. 19. Ontdek de internetdiensten van Ovi. Kaarten van Nokia.
   Handleiding Nokia 1.4 lees gratis de Nederlandse Handleiding (49 pagina’s) en de gebruiksaanwijzing voor het 1.4 of Smartphone Nokia en vind de
   Merk: Nokia. Model/naam: G21. Beschikbare talen, English. Product, Smartphone. Bestandstype, PDF. Meer handleidingen van Nokia. De juiste handleiding niet Beoordeling 80% (10) Bekijk hier gratis de handleiding van de Nokia G21. Deze handleiding valt onder de categorie Smartphones en is door 10 mensen gewaardeerd met een gemiddelde
   De Nokia 2.2 – Android 9.0 handleiding is eigendom van Nokia en is op geen enkele wijze veranderd. Device Guides is offered to MNOs and MVNOs by Mobilethink
   Het niet opvolgen van de richtlijnen kan gevaarlijk of onwettig zijn. Lees de volledige gebruikershandleiding voor meer informatie. SCHAKEL HET APPARAAT UIT IN
   Hoe zet ik mijn Nokia telefoon aan? Uw telefoon inschakelen en instellen Als u de telefoon wilt inschakelen, houdt u de aan/uit-toets ingedrukt tot de telefoon trilt.
   Alles SmartphonesFeature phonesTabletsAccessoires. Smartphones. Nokia XR20 Nokia X30 5G Nokia X20 Nokia X10 Nokia G60 5G Nokia G50 Nokia G21.
   Alles SmartphonesFeature phonesTabletsAccessoires. Smartphones. Nokia XR20 Nokia X30 5G Nokia X20 Nokia X10 Nokia G60 5G Nokia G50 Nokia G21.
   Hoe een Nokia opstarten? Houd de aan-uitknop even ingedrukt. De opties ‘Uitschakelen’ en ‘Opnieuw opstarten ‘ zullen worden weergegeven.

   .
   Nokia 105 handleiding

   Nokia G20 handleiding

   Handleiding Nokia T20

   Nokia XR20 handleiding

   Kleine Nokia smartphoneNokia 3310 functies

   Nokia toetsenbord telefoon

   Nokia 7.2 handleiding

   .
   Nokia smartphone service manual
   Nokia smartphone instruction manual
   Nokia smartphone handbog
   Nokia smartphone handbog
   Nokia smartphone lamhleabhar
   Nokia smartphone handleiding
   Nokia smartphone notice
   Nokia smartphone manuele
   Nokia smartphone pdf
   Nokia smartphone user guide

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  Reageer op: Nokia smartphone gebruiksaanwijzing
  Je informatie: