Voor wie?

Wij zijn er voor iedereen die in Capelle aan den IJssel woont en beter Nederlands wil leren spreken, lezen of schrijven. Het maakt niet uit of Nederlands wel of niet uw moedertaal is. Onze taalcoaches helpen u graag!

Andere moedertaal

Komt u uit het buitenland en wilt u veel oefenen met de Nederlandse taal? Wij kunnen u daarbij helpen. Samen met uw taalcoach leert u beter Nederlands spreken, lezen of schrijven. Volgt u al andere taallessen of een inburgeringscursus? Ook dan kunt u meedoen. U bekijkt samen met uw taalcoach waar u het beste mee geholpen bent.

Nederlands als moedertaal

Is het Nederlands uw moedertaal maar wilt u dit beter leren lezen of schrijven? Ook dan bent u welkom bij Taalcoaching Capelle.

Hoe werkt het?

U krijgt 1 uur per week les. Samen met uw coach oefent u de Nederlandse taal. U krijgt ook huiswerk. Aanmelden kost één keer 10 euro. De lessen zijn gratis. De lessen worden op verschillende locaties in Capelle gegeven. Bij uw aanmelding hoort u op welke locatie u moet zijn.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om in een kleine of grote groep leerlingen samen te oefenen met de Nederlandse taal. Wij verwachten van u dat u aan de afgesproken lessen meedoet en de huiswerkopdrachten maakt. Kortom, dat u laat zien dat u gemotiveerd bent om beter Nederlands te leren.
Nu aanmelden