Home Forums Taalkwesties en -weetjes Pdf bestand kleiner maken

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #4319 Reageer
  Kantee

   .
   .
   Pdf bestand kleiner maken >> Download / Read Online Pdf bestand kleiner maken
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .

   Het vraagt enkel 3 stappen om PDF bestanden te comprimeren! Upload PDF Klik op “+” of een of meerdere PDF bestanden toe te voegen. Kies Compressietype Kies het juiste compressietype uit de drie opties: Grootte, Normaal en Kwaliteit. Begin te Comprimeren Klik op de knop “Comprimeren” om te beginnen met het comprimeren van je PDF bestanden.
   1. Selecteer in Verkenner de bestanden die je wilt comprimeren 2. Kies Delen | Comprimeren 3. Verkenner gaat nu de bestanden comprimeren/zippen Het hangt van het soort bestanden of de compressie ze veel kleiner maakt. Comprimeren met 7-Zip: nog kleiner
   Deze compressietool is 100% gratis om uw grote PDF-bestand kleiner te maken. Hoewel het gratis te gebruiken is, is er geen watermerk in het gecomprimeerde bestand. Ook over de registratie hoeft u zich geen zorgen te maken. U hoeft alleen uw PDF-bestand te uploaden om de compressie te starten en dan krijgt u een klein PDF-formaat.
   2 Klik op . Klik op de knop ‘Afbeeldingen’ die lijkt op een foto met een computerscherm in de rechterbenedenhoek ervan. Hij bevindt zich bovenaan het menu, rechts van het ‘Tabel’ icoon. Dit opent een bestandsbrowser waarmee je kunt bladeren en de afbeeldingen kunt selecteren om toe te voegen. Op een Mac open je een klein drop-downmenu.
   Er zijn verschillende redenen waarom u PDF-bestanden moet comprimeren, maar de belangrijkste reden is om het bestand kleiner te maken en daarom gemakkelijker te delen met anderen. In zijn volledige formaat kan een groot PDF-bestand te groot zijn om per e-mail te verzenden of te uploaden naar bepaalde services voor het delen van bestanden. U
   Wilt een door iemand anders gemaakte PDF kleiner maken? Dat kan ook. Want er zijn ook programma’s waarmee u PDF-bestanden kunt verkleinen, zelfs online. Een voorbeeld daarvan is Smallpdf. Een toepassing waarmee u PDF’s kunt verkleinen en die gratis online beschikbaar is.
   PDF’s kunnen worden gecomprimeerd, zodat het bestand kleiner wordt. Pagina’s uit een PDF halen: FoxyUtils SplitPDF Bij deze dienst kun je een PDF uploaden en aangeven welke pagina (s) je eruit wil halen. Je ontvangt direct een link om de nieuwe PDF te downloaden. De maximale grootte van de geuploade PDF is 50 MB.
   Ik zou het dus zeker niet verkleinen! Neem eerder contact op met je drukker. Meestal hebben zij een upload site waarmee je mits een wachtwoord je PDF rechtstreeks naar de drukker kan uploaden. Indien niet, kan je de file uploaden via een gratis site, o.a. MediaFire. De drukker kan het daar dan afhalen mits je hem de URL toestuurt.
   Gebruik downsampling niet als u het PDF-bestand met een hoge resolutie wilt afdrukken. Maak de selectie van de optie ongedaan als u alle opties voor downsampling wilt uitschakelen. Dit houdt in dat er geen gegevens worden verwijderd om het bestand kleiner te maken en dat de kwaliteit van de afbeelding dus niet afneemt. Het gebruik van 4 Methode 2: Maak PDF-bestanden kleiner in Adobe Reader. Dit is een zeer gemakkelijke manier om de grootte van een PDF-bestand te verkleinen. U hoeft alleen de PDF te openen met Adobe Reader. Stap 1 Klik Print op de Dien in menu. Stap 2 Kies Adobe PDF in het afdrukvenster en klik op OK knop. Stap 3 Een kleiner PDF-bestand zou via een dergelijke
   Zoals je ziet, zijn er zes verschillende dingen die je kunt doen om een PDF-bestand kleiner te maken, inclusief afbeeldingen optimaliseren of downscaling, opnieuw geconfigureerde gescande pagina’s, aanpassen van lettertypen, aanpassen van transparantie, verwijderen van objecten en opschonen van het PDF-bestand.
   Of u selecteert juist Verliesvrije compressie voor een maximale beeldkwaliteit. U kunt daarnaast de Afbeeldingsresolutie verminderen om het pdf-bestand nog kleiner te maken. Kies in de keuzelijst 75 DPI als het bestand alleen op het scherm bekeken hoeft te worden, 300 DPI of hoger als de ontvanger het ook (goed) moet kunnen afdrukken.
   Of u selecteert juist Verliesvrije compressie voor een maximale beeldkwaliteit. U kunt daarnaast de Afbeeldingsresolutie verminderen om het pdf-bestand nog kleiner te maken. Kies in de keuzelijst 75 DPI als het bestand alleen op het scherm bekeken hoeft te worden, 300 DPI of hoger als de ontvanger het ook (goed) moet kunnen afdrukken.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  Reageer op: Pdf bestand kleiner maken
  Je informatie: